Nurtura hesabınızı silin
Son güncelleme: 30 Ekim 2026
Yayın öncesi bilgiler. İşletmeci ve iletişim bilgileri genel yayından önce tamamlanacaktır.
Hesabınızı uygulamadan silebilir veya herkese açık destek adresimiz hazır olduğunda uygulamayı yeniden yüklemeden e-postayla silme isteği gönderebilirsiniz.
- Nurtura'da Aile bölümünü açıp silmek istediğiniz hesapla giriş yapın.
- Bir ailenin sahibiyseniz önce ailenizi silin. Bu işlem paylaşılan bakım kayıtlarını, bebek profillerini, davetleri ve üyelikleri herkes için kaldırır.
- Hesabı sil seçeneğini seçip Google veya Apple kimlik doğrulamasını tamamlayın. Uygulama giriş hesabınızı, kullanıcı profilinizi ve bu cihazdaki verileri kaldırır.
Üye hesabını silmek, başka bir aile sahibinin ailesine ait kayıtları silmez. Dışa aktarılan veya diğer cihazlarda bulunan kopyalar uzaktan silinmez. App Store veya Google Play aboneliğinizi ayrıca iptal edin.
Hesap silme isteği gönderin
Nurtura hesabınıza bağlı e-postadan yazın. Aile sahibi olup olmadığınızı ve tüm aileyi silmek isteyip istemediğinizi belirtin. Silmeden önce hesap sahipliğini doğrulamamız gerekebilir. Şifrenizi asla göndermeyin.
Hesap silme isteği gönderin
E-postayla silme talepleri, destek adresi yapılandırıldığında ve genel yayından önce kullanılabilir olacaktır.